Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@00:22:29 GMT

لزوم تهاتر با آب منطقه ای برای حل مشکل آب چیتگر

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۵۶۹۸۷

لزوم تهاتر با آب منطقه ای برای حل مشکل آب چیتگر

 

رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران طی بازدید چند ساعته از مجموعه چیتگر عنوان کرد: لازم است اگر به دنبال ایجاد فضای سبز هستیم مشکلات فضای سبز شهر تهران را حل کنیم. مسئله اصلی چیتگر بحث آبیاری است که از چند سال پیش آب چیتگر قطع شد و وضعیت کنونی پاسخگوی نیاز این مجموعه نیست.
او اظهار کرد: دو راهکار برای حل این موضوع با توجه به بدهی سنگین به آب منطقه ای وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما به آب و فاضلاب کمک های زیادی کردیم .در صحن شورا کمک های برای توسعه تصفیه خانه ارائه شد طبیعتا در مقابل می توانستیم امتیازهایی بگیریم و مشکل چیتگر را حل کنیم.



عضو شورای شهر تهران با اشاره به تجربه موفق شهرداری منطقه 4 بیان کرد: راه دوم مشابه کاری است که منطقه ۴ برای پارک لویزان انجام داده است از این رو تهاتر سه گانه ای صورت گرفته و قراردادی بسته شد که به ازای مجوزهایی که شهرداری می دهد، هزینه آبیاری پارک تهاتر شود.
فراهانی گفت: مسئله اصلی این است که باید بحث آب حل شود. با این وضعیت کاشت درخت فایده ندارد . وقتی آب نداریم سوال این است که چرا درخت کاشتیم. وقتی نهضت درختکاری انجام می دهیم که مشکل آب حل شود.
رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران با اشاره به اینکه موضوع آتش سوزی بوستان جنگلی چیتگر باید بررسی شود، اظهار کرد: بر اساس گزارشات به دست آمده آتش سوزی ها عمدی است. قضاوت نمی کنم چه کسانی این کار را انجام داده اند اما موضوع باید پیگیری شود به خصوص اینکه بزرگترین آتش سوزی تاریخ چیتگر بوده است. به نظر می رسد تنها 20 درصد آتش سوزی ها علت مردمی داشته باشد و 80 درصد دیگر آتش سوزی ها هدایت شده صورت می گیرد و به منظور ضربه به مدیریت شهری صورت گرفته است.
فراهانی تاکید کرد: از سوی دیگر در مورد چارت سازمانی صحبت هایی شد و مسئله اساسی این است که چرا شهرداری منطقه 22 از سال 93 تا کنون به فکر اصلاح چارت سازمانی نبوده تا بدین گونه شاهد خشک شدن بوستان جنگلی چیتگر نباشیم.
او با بیان سایر مشکلاتی که برای بوستان جنگلی چیتگر ایجاد شده، افزود: بحث شیوع آفات امر دیگری است که بر اساس آماری که داریم در حال حاضر سه هزار درخت در منطقه چیتگر آفت زده هستند که در ابتدا این تعداد ۱۰۰ درخت بود که اگر این آفات جمع آوری نشود، تعداد درخت بیشتری آسیب می بینند. مدیریت این مجموعه باید قوی باشد.
رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران در ادامه با اشاره به اینکه ۴۰ درصد آب های چاه های چیتگر در اختیار مجموعه سوارکاری و پارک آبی حاشیه این منطقه است، تصریح کرد: نباید زمانی که درختان چیتگر به دلیل کم آبی دچار بحران است، اجازه چنین بهره برداری ای را بدهند.
فراهانی تصریح کرد: پس از قطع آب بوستان جنگلی چیتگر، پساب شهرک شهید باقری جهت استفاده برای آبیاری درختان این بوستان استفاده می‌شود که به هیچ عنوان پاسخگوی نیاز آبی این مجموعه نیست و به عقیده من، راهکار اصلی حفظ بوستان جنگلی چیتگر، احیای لوله ۵۰۰ میلی‌متری انتقال آب است.
عضو شورای شهر تهران با اشاره به عکس‌های گرفته از سال ۸۸ از این بوستان، گفت: زمانی که عکس‌های سال ۸۸ از بوستان چیتگر را نگاه و با امروز مقایسه می‌کنیم، شاهد خشک شدن بیشتر درختان هستیم که برای جلوگیری از بیشتر شدن آن باید مشکلات برقراری مجدد آب بوستان چیتگر با جدیت دنبال شود.

 

 

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۶۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تامین برق روستای سیل زده«تختان» دهلران حل شد

ولی الله ناصری در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: روز گذشته در اثر بارش باران و به تبع آن طغیانی شدن رودخانه فصلی روستای تختان شهرستان دهلران و آبگرفتگی روستا تعدادی از پایه‌های شبکه برق تخریب و باعث محدودیت در تامین برق برای اهالی آن منطقه شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام در این خصوص، گفت: با توجه به صدور اعلامیه سازمان هواشناسی مبنی بر امکان وقوع سیل در استان به ویژه حوزه جنوب و برنامه ریزی و آمادگی لازم برای مقابله با این پدیده در صنعت برق، در کمتر از چند ساعت شبکه و ترانسفورماتورهای آسیب دیده روستای تختان اصلاح و مردم آن منطقه از این نعمت بهره مند شدند.

ناصری ادامه داد: پس از اعلام دیسپاچینگ برق مبنی بر آسیب به شبکه روستای تختان اکیپ‌های عملیاتی و اجرایی به محل اعزام شدند و به دلیل گسترش سیلاب در بستر و حریم مسیل در یک ماراتن چند ساعته حدود یک هزار متر شبکه جایگزین از مسیر جدید احداث و یک دستگاه ترانسفورماتور برای تامین برق این روستا نصب شد.

کد خبر 6096764

دیگر خبرها

  • توضیح مهم رئیس شورای شهر در مورد بوستان لاله و مفقود شدن یک کارگر در نهر آب منطقه ۱۵
  • تاکید عربستان بر لزوم برقراری آتش‌بس فوری در غزه
  • تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر
  • افزایش لوکس نوری در بوستان‌های منطقه ۷ اصفهان
  • مشکل تامین برق روستای سیل زده«تختان» دهلران حل شد
  • افزایش سطح آب رودخانه دز/ بوستان‌های ساحلی دزفول تخلیه شدند
  • تخلیه بوستان‌های ساحلی دزفول در پی افزایش دبی «دز»/ هشدار خودداری از حضور در مناطق تفریحی
  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • لزوم اجرای وعده صادق اقتصادی در کشور
  • حل مشکل پنجاه ساله «اسناد رفسنجان قشم»